PINTURA DECORATIE (tel 020 663 44 98) is een bedrijf gespecialiseerd in het verfraaien van het interieur op het gebied van schilderdecoraties en styling. De schilderdecoraties worden uitgevoerd op allerlei soorten materialen: hout, stuc, kunststof, gips. Met decoratief schilderwerk heeft PINTURA DECORATIE een ruime ervaring opgebouwd in het afstemmen van kleur, en styling van het interieur. PINTURA DECORATIE geeft ook cursussen op het gebied van decoratieve schildertechnieken. In deze cursus leer je kleurcombinaties maken voor het interieur. En verftechnieken zoals, sponzen, wikkelen, inwassen, patineren en marmeren. Marjolijn Akkermans volgde een opleiding in oude verftechnieken, en daarnaast 2 jaar kunstacademie.
 website Pintura Decoratie


OVER PINTURA DECORATIE

Pintura Decoratie is een bedrijf, gestart in 1992, gespecialiseerd in het verfraaien van het interieur op het gebied van schilderdecoraties en styling.

Marjolijn Akkermans, is Pintura Decoratie en volgde een opleiding tot decoratieschilder aan het centrum voor Oude Schilderstechnieken in Amsterdam. Daarnaast heeft ze 2 jaar Ruud Wackers Kunstacademie.

Het in de loop der jaren bestuderen van verschillende schildertechnieken en het zoeken naar nieuwe vormen, resulteert in werk dat zich kenmerkt door precisie, exclusiviteit en kwaliteit.

De opdrachtgevers zijn particulieren en bedrijven.

Pintura Decoratie heeft een ruime ervaring opgebouwd in het schilderen van verschillende soorten decoraties op lambrizeringen, meubels, beelden, muren en schouwen.
Daarnaast geeft het maken van vele kleurkeuzes en het inrichten van verschillende interieurs een brede kijk op hoe het totaalplaatje van een interieur er uit moet zien.

".. Ik werk 15 jaar in dit vak, en elke keer opnieuw is voor mij het werken in andere interieurs, met andere mensen, een enorme inspiratie. Het interieur zegt iets over jezelf. Je moet je er prettig in voelen.
Voor mij is het belangrijk om in zorgvuldige samenwerking met de klant tot een persoonlijk eindprodukt te komen.
Ik blijf het met erg veel plezier doen, het is een kado als mensen 's avonds hun interieur binnenkomen en zeggen: dit is echt mooi, dit is wat ik bedoelde .."

Naast werk als decoratieschilder geeft Pintura Decoratie de laatste jaren ook cursussen op het gebied van decoratieve verftechnieken aan volwassenen en kinderen.

".. Decoratieschilderen is een erg boeiend vak. Er komt veel bij kijken, ik leer er zelf nog steeds van.
Daarnaast geef ik altijd veel advies, en begeleid ik mensen in hun creatieve zoektocht. Daaruit voortvloeiend ben ik cursussen gaan geven.
Het werken in en voor dit vak, het stimuleren van ieders creativiteit, eruit halen wat erin zit: ik doe het graag.."


naar bovenkant van de pagina


 pinturadecoratie@gmail.com