PINTURA DECORATIE (tel 020 663 44 98) is een bedrijf gespecialiseerd in het verfraaien van het interieur op het gebied van schilderdecoraties en styling. De schilderdecoraties worden uitgevoerd op allerlei soorten materialen: hout, stuc, kunststof, gips. Met decoratief schilderwerk heeft PINTURA DECORATIE een ruime ervaring opgebouwd in het afstemmen van kleur, en styling van het interieur. PINTURA DECORATIE geeft ook cursussen op het gebied van decoratieve schildertechnieken. In deze cursus leer je kleurcombinaties maken voor het interieur. En verftechnieken zoals, sponzen, wikkelen, inwassen, patineren en marmeren. Marjolijn Akkermans volgde een opleiding in oude verftechnieken, en daarnaast 2 jaar kunstacademie.
 website Pintura Decoratie


STYLING

Naast het decoratieschilderen geeft Pintura Decoratie kleur- en interieur adviezen.

U heeft bijvoorbeeld net een nieuw huis, of een oud huis met een nieuwe inrichting.
U wilt nu iets anders op de muren, of iets anders met de inrichting.
Welke kleuren passen .. rood, geel of alles toch weer wit? Klopt de indeling nog? Het is altijd het totaalplaatje ..

Pintura Decoratie biedt kleuradvies, verfrissende ideeŽn voor de indeling van het interieur en passende schilderdecoraties.
Naar aanleiding van de ideeŽn die in samenspraak met de opdrachtgever zijn ontstaan, wordt er een paneel gemaakt met ofwel een kleurstelling, interieur- indeling, een decoratie.

Naar aanleiding hiervan beslist u of u de opdracht wilt laten uitvoeren.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 pinturadecoratie@gmail.com